Koulutukset

Tutustu ja valitse monipuolisesta tarjonnastamme koulutusvideoita, valmennuksia, webinaareja ja muita digitaaliseen muotoon tehtyjä itseoppimismateriaaleja. Verkossa voit opiskella milloin ja missä haluat!

 

NimiYhteenvetoAvainsanatHinta
Excel testi 12345

Tämä on excel testikurssi

50,00 
5000
Excel-jatkokurssi

Excelin jatkokurssilla siirryt sujuvasti peruskäyttäjästä tehokäyttäjäksi! Kurssi sopii parhaiten käyttäjille, joille Excelin perusasiat kuten taulukoiden käsittely ja kaavalaskenta, ovat jo tuttuja.

89,00 
8900
Excel-perusteet

Opi käyttämään Exceliä tehokkaasti ja käytännönläheisesti. Kurssi sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin käyttäjälle, joka haluaa parantaa työskentelynsä tehokkuutta.

89,00 
8900
iPhone yrityskäytössä webinaari

Opi tehokasta iPhonen käyttöä työssä ja vapaa-ajalla. Kurssi sopii mainiosti niin ensikertaa älypuhelimeen tutustuvalle kuin kokeneelle, mutta monipuolisempaa arkikäyttöä kaipaavalle iPhone-käyttäjällekin.

79,00 
7900
PowerPoint-jatkokurssi

Jatkokurssilla opit käyttämään PowerPointin edistyneitä toimintoja niin kuvien, kaavioiden, videoiden kuin animointien osalta. Jatkokurssi soveltuu parhaiten käyttäjälle, joka hallitsee PowerPointin perusteet.

89,00 
8900
PowerPoint-perusteet

Opi tekemään visuaalisesti selkeitä ja vaikuttavia diaesityksiä tehokkaasti. Tutustut muun muassa kuvien, kaavioiden ja SmartArt-tekniikan käyttöön.  Kurssi sopii niin uusille kuin kokeneillekin PowerPoint-käyttäjille.

89,00 
8900
Sosiaalisen median tietoturva webinaari

Sosiaalisen median tietoturva -webinaarissa opit ymmärtämään sosiaalista mediaa koskevia tietoturvakysymyksiä ja toimimaan somessa turvallisesti. Koulutus on tarkoitettu kaikille sosiaalista mediaa käyttäville.

79,00 
7900
Testi poista

jee

22,00 
2200
Testikurssi 12345

Lorem ipsum.

50,00 
5000
UUSIKURSSI – TEKOHENGITYSTÄ HÄDÄN HETKELLÄ

Henkilön joutuessa tajuttomuustilaan, tulee häntä elvyttää oikein. Kurssilla opetellaan nykyaikaisten ohjeistusten mukaiset elvytysohjeet sekä käytännön otteet nuken avulla.

10,00 
1000
Värien ja valotuksen säätö Photoshopissa

Opi korjaaman kuvia säätämällä värejä ja valotuksia Photoshopin työkaluilla. Parhaimman hyödyn webinaarista saat, jos sinulla on jo hieman kokemusta Photoshopin käytöstä.

0